Greitoji paieška

Troškinti birūs ryžiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ryžius nuplaukite ir apsausinkite popierine ar medžiagine servetėle, sudėkite į puode įkaitintus riebalus ir kepkite, kol jie pasidarys skaidrūs. Tada įpilkite verdančio vandens, keletą minučių pavirinkite, išmaišykite ir ištroškinkite. Daugiau nemaišykite. Puodą nukelkite nuo ugnies, palaikykite uždengus, kol apdžius ryžiai.

Biriai virtus ryžius galima pagardinti maltais raudonaisiais pipirais, šafranu arba susmulkintais mėtų, petražolių lapeliais.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?