Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ryžius nuplaukite ir apsausinkite popierine ar medžiagine servetėle, sudėkite į puode įkaitintus riebalus ir kepkite, kol jie pasidarys skaidrūs. Tada įpilkite verdančio vandens, keletą minučių pavirinkite, išmaišykite ir ištroškinkite. Daugiau nemaišykite. Puodą nukelkite nuo ugnies, palaikykite uždengus, kol apdžius ryžiai.
Biriai virtus ryžius galima pagardinti maltais raudonaisiais pipirais, šafranu arba susmulkintais mėtų, petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |