Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kokia itališka virtuvė be makaronų :)
Milanietiško padažo receptą galite rasti šioje svetainėje.
Makaronai tiekiami su padažu, kartais ir su tarkuotu Parmos sūriu. Padažas turi būti paruošiamas gerokai anksčiau, nei patiekalas bus tiekiamas į stalą
Makaronai verdami apie 20 minučių dideliame kiekyje pasūdyto vandens; jie neturi labai suvirti. Makaronus išgriebti, nuvarvinti, atsargiai įmaišyti sviestą, supilti milanietiška ar savo mėgiama padažą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |