Greitoji paieška

Makaronai su Bolognese padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.

Ingredientai

  • Aliejus:3 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės (smulkiai supjaustytos)
  • Druska:pagal skonį
  • Jautienos sultinys:150 ml
  • Juodieji pipirai:pagal skonį
  • Konservuoti pomidorai:400 g.
  • Makaronai:500 g.
  • Malta mėsa:500 g.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pomidorų tyrė:90 g.
  • Saliero stiebai:2 vnt.
  • Sausas raudonas vynas:150 ml
  • Svogūnai:1 vnt. (didelis)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

sensation
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Na, pats patiekalas yra labai skanus ir sotus! Gaminsiu sestadieni gimtadienio proga. :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?