Greitoji paieška

Makaronai su Bolognese padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.

Ingredientai

  • Aliejus:3 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės (smulkiai supjaustytos)
  • Druska:pagal skonį
  • Jautienos sultinys:150 ml
  • Juodieji pipirai:pagal skonį
  • Konservuoti pomidorai:400 g.
  • Makaronai:500 g.
  • Malta mėsa:500 g.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pomidorų tyrė:90 g.
  • Saliero stiebai:2 vnt.
  • Sausas raudonas vynas:150 ml
  • Svogūnai:1 vnt. (didelis)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

sensation
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Na, pats patiekalas yra labai skanus ir sotus! Gaminsiu sestadieni gimtadienio proga. :)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?