Greitoji paieška

Makaronai su grybais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

 Džiovintus grybus 20 minučių pamirkykite karštame vandenyje. Į keptuvę įpilkite tris šaukštus aliejaus ir apkepinkite česnaką bei svogūną.Vandenį nuo grybų supilkite į atskirą indą. Išmirkytus grybus smulkiai supjaustykite. Sudėkite juos į keptuvę, taip pat sudėkite pievagrybius, česnaką ir čiobrelius. Kepkite, kol grybai gerai iškeps, po to supilkite vandenį, kuriame mirko grybai ir grietinėlės. Sumažinkite ugnį ir palikite padažą troškintis. Išvirkite makaronus, nusausinkite juos ir vėl sudėkite į puodą. Supilkite 2 šaukštus pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir didžiąją dalį parmezano sūrio. Viską gerai išmaišykite. Po to sumaišykite makaronus su padažu. Pateikdami pabarstykite likusiu sūriu ir papuoškite petražolėmis.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:5 šaukštai
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Čiobreliai :pagal skonį (džiovinti)
  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:15 g. Džiovinti
  • Juodieji pipirai:pagal skonį. (Malti)
  • Parmezano sūris:70 g.
  • Petražolės:pagal skonį
  • Pievagrybiai:4 vnt.
  • Porai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?