Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į verdantį pasūdytą vandenį suberiami makaronai ir verdami, kol suminkštės, ir tūris padidės trigubai.
Išvirę makaronai išgriebiami kiaurasamčiu ir nuvarvinamas vanduo.
Dešra nulupama ir supjaustoma smulkiais šiaudeliais. Jie sudedami į sviestą ir apkepinami, paskui supilama saldi grietinėlė ir užvirinama.
Makaronai sudedami į didelę pakaitintą lėkštę, apkepinta dešra apipilama padažu ir apibarstoma smulkiai pjaustytais petražolių lapeliais. Ant viršaus uždedama įstrižai pjaustytų dešros gabaliukų, pakepintų svieste.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
labai skanu tik dar idedu adzikos padaziuko sauksta valgomaji ir buna super duper su arbata skania :P
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |