Makaronai su rūkyta kaimiška dešra

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
10 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į verdantį pasūdytą vandenį suberiami makaronai ir verdami, kol suminkštės, ir tūris padidės trigubai.

Išvirę makaronai išgriebiami kiaurasamčiu ir nuvarvinamas vanduo.

Dešra nulupama ir supjaustoma smulkiais šiaudeliais. Jie sudedami į sviestą ir apkepinami, paskui supilama saldi grietinėlė ir užvirinama.

Makaronai sudedami į didelę pakaitintą lėkštę, apkepinta dešra apipilama padažu ir apibarstoma smulkiai pjaustytais petražolių lapeliais. Ant viršaus uždedama įstrižai pjaustytų dešros gabaliukų, pakepintų svieste.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Niulia
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

skanu :)))

Audrius
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu tik dar idedu adzikos padaziuko sauksta valgomaji ir buna super duper su arbata skania :P

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?