Greitoji paieška

Makaronai su rūkyta kaimiška dešra

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
10 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į verdantį pasūdytą vandenį suberiami makaronai ir verdami, kol suminkštės, ir tūris padidės trigubai.

Išvirę makaronai išgriebiami kiaurasamčiu ir nuvarvinamas vanduo.

Dešra nulupama ir supjaustoma smulkiais šiaudeliais. Jie sudedami į sviestą ir apkepinami, paskui supilama saldi grietinėlė ir užvirinama.

Makaronai sudedami į didelę pakaitintą lėkštę, apkepinta dešra apipilama padažu ir apibarstoma smulkiai pjaustytais petražolių lapeliais. Ant viršaus uždedama įstrižai pjaustytų dešros gabaliukų, pakepintų svieste.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Niulia
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

skanu :)))

Audrius
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu tik dar idedu adzikos padaziuko sauksta valgomaji ir buna super duper su arbata skania :P

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?