Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Makaronų apkepas
Aprašymas
Sotus makaronų apkepas su kumpiu, grybais ir sūriu :)
Gaminimas
Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus ir juos nusausinkite kiaurasamtyje.
Įkaitintame svieste 2-5 min. pakepinkite supjaustytus grybus (pievagrybius ar kt.) ir išimkite iš keptuvės.
Popieriniu rankšluosčiu išvalykite keptuvę. Tada sudėkite likusį sviestą ir smulkintus svogūnų laiškus. Kepkite 1-2 min. Tada suberkite miltus ir dar pakepinkite apie 1 min. Supilkite pieną ir kaitinkite maišydami, kol pradės tirštėti. Galiausiai sudėkite supjaustytą kumpį ir tarkuotą fermentinį sūrį. Pagal skonį įberkite prieskonių ir viską išmaišykite.
Į kepimo indą sudėkite išvirtus makaronus, pakepintus grybus, o ant viršaus supilkite paruoštą padažą. Ant padažo užbarstykite likusio fermentinio sūrio ir smulkintų svogūnų laiškų.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min.
Ingredientai
- Fermentinis sūris:140 g.
- Grybai:200 g.
- Kumpis:140 g.
- Makaronai:500 g.
- Miltai:50 g.
- Pienas:500 ml.
- Sviestas:50 g.
- Svogūnų laiškai:sauja
Receptas #8232

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Dariau syvakara vakarieniai:) Tik dejau dar paprastus svogunus kepintus bei cesnaka smulkiai tarkavau. tikrai nereliai skaniai gavosi:)
patiko, tik grybus pakeiciau konsarvuotais zirneliais, nes grybu nemegstu... labai lengvas ir daug laiko neuztrunku wirtuweje:)
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |