Greitoji paieška

Makaronų apkepas su pievagrybiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Ingredientai 500g Makaronų geriausia stambesnių vamzdelių. 800g Pievagrybių. 300g Sūrio Pomidorų padažo Aprašymas Makaronus išviriame kaip nurodyta ant pakuotės. Pievagrybius nuplauname, supjaustome kubeliais ir apverdame, sūrį sutarkuojame. Į kepimo inda dedame išvirtus makaronus patepame pomidorų padažu tada dedame apvirtus pievagrybius ir galiausiai dedame tarkuota sūri kepame 15 min 200 laipsnių orkaitėje valgome ir šilta ir šalta.

Ingredientai

  • Fermentinis sūris:300 g.
  • Makaronai:500 g. (stambesnių vamzdelių)
  • Pievagrybiai:800 g.
  • Pomidorų padažas:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

anonimas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Geras receptas - paprasta ir skanu.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?