Greitoji paieška

Malta mėsa, kepta su bulvėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą suminkyti su džiūvesėliais, kiaušiniais, smulkiai supjaustytais lašinukais, svogūnu ir prieskoniais.

Bulves nuskusti, supjaustyti juostelėmis, sudėti į keptuvėje įkaitintus riebalus ir truputį apkepinti.

Ant bulvių atskiromis krūvelėmis sudėti maltą mėsą ir vartant ją gražiai apkepti.

Patiekti su raugintų kopūstų salotomis.

Ingredientai

  • Bulvės:500 g.
  • Druska:truputis
  • džiovinti žalumynai:truputis
  • Džiūvėsėliai:2 šaukštai
  • Garstyčios:truputis
  • Jautiena:250 g.
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Lašinukai:50 g.
  • Raudonieji pipirai:truputis
  • Riebalai:3 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?