Greitoji paieška

Mėsos padažas (Bolognese)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Faršą, smulkintus svogūną, česnaką pakepinti keptuvėje. Kepant faršą pamaišyti šakute, kad sutrupėtų. Sudėti susmulkintą saliero stiebą, burokine trintuve sutarkuotą morką, pomidorų padažą, vandenį, vyną ir prieskonius. Viską patroškinti apie 15 min. Supilti grietinėlę ir pakepti dar 2-3 minutes.

Ingredientai

  • Alyvų aliejus:2 šaukštai
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinėlė:100 ml
  • Jautienos faršas:500 g.
  • Lauro lapai:1 vnt.
  • Morkos:2 vnt.
  • muskato riešutas:žiupsnelis (tarkuoto)
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų padažas:4 šaukštai
  • Salierai:1 stiebas
  • Sultinio kubeliai:1 vnt.
  • Svogūnai:1 vnt. (sukapotas)
  • Vanduo:250 ml
  • Vynas:150 ml (arba obuolių sidro)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?