Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Į puodą dedamos dešros, sviestas, per pusę perpjauti svogūnai, užpilama alumi, kad apsemtų, ir verdama, kol iš dešrų pradės sunktis sultinys. (Reikia saugoti, kad dešros neprisviltų).
Baigiant dešroms virti, įdedama gabaliukais supjaustyta citrina, supilami vandenyje išmaišyti miltai, išmaišoma, dar kiek pavirinama ir patiekiama su tuo pačiu padažu.
Aluje virtos dešros valgomos su bulvėmis, išvirtomis su lupenomis, raugintais kopūstais ar agurkais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |