Greitoji paieška

Angliškai kepta jautiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Angliškas receptas. Mėsa būna pusiau žalia, ne tokia kokią įpratę valgyti

Gaminimas

Mėsa nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama ir išmušama. Tada Ištrinama cukrumi, aliejumi, pipirais, įdedama į prikaistuvį, pabarstoma svogūnų griežinėliais, smulkiai pjaustytomis morkomis, petražolėmis, porais, salierais, uždengiama ir palaikoma apie 2 valandas.

Mėsa keptuvėje pakepinama įkaitintuose riebaluose. Įdedama į prikaistuvį, į kurį supilami riebalai, kur kepė mėsa, truputis sultinio, sudedami prieskoniai, sviestas ir druska, sandariai uždengiama ir troškinama 20-30 minučių.

Taip paruošta mėsa bus pusiau žalia.

Mėsa tiekiame supjaustyta plonomis skiltelėmis, užpilta tuo pačiu padažu, kuriame kepė mėsa, iš šonų sudėti įvairias troškintas daržoves.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?