Greitoji paieška

Angliškas grilis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Ant iešmo keptos mėsos asorti.

Gaminimas

Inkstus nuplauti, nulupti ir 30 min. pamirkyti drungname vandenyje. Tada nušluostyti, perpjauti ir užsmeigti ant iešmo, kad susiplotų. Paruošti avienos šoninės gabaliukus: nuimti riebalus, nudirti odą ir t. t. Medinio šaukšto nugarėle juos suploti ir susmeigti ant kito iešmo. Ant 3 iešmo susmeigti dešreles.

Nuo lašinių nupjauti odą, išimti kremzles, supjaustyti 4 - 5 cm. gabaliukais.

Pomidorus ir nuvalytus grybus nuplauti, perpjauti pusiau, suverti ant iešmo pakaitomis su lašinukais.

Inkstus ir šoninės gabaliukus (bet ne dešreles ir daržoves) patepti tirpintu sviestu, pagardinti pipirais.

Grilį gerai įkaitinti. Skirtingus iešmus kepti nepamirštant, kad kiekvieno kepimo laikas skirtingas (aviena - 10 min. , dešrelės - 6 - 8 min. , inkstai - 7 - 10 min. , pomidorai ir grybai - 4 - 5 min.

Ingredientai

  • avienos šoninė:6 gabalai
  • avies inkstai:6 gabalai
  • Dešrelės:12 vnt.
  • Druska:truputis
  • Grybai:6 vnt.
  • Lašiniai:12 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Pomidorai:6 vnt.
  • Sviestas:90 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?