Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Angliškas grilis
Aprašymas
Ant iešmo keptos mėsos asorti.
Gaminimas
Inkstus nuplauti, nulupti ir 30 min. pamirkyti drungname vandenyje. Tada nušluostyti, perpjauti ir užsmeigti ant iešmo, kad susiplotų. Paruošti avienos šoninės gabaliukus: nuimti riebalus, nudirti odą ir t. t. Medinio šaukšto nugarėle juos suploti ir susmeigti ant kito iešmo. Ant 3 iešmo susmeigti dešreles.
Nuo lašinių nupjauti odą, išimti kremzles, supjaustyti 4 - 5 cm. gabaliukais.
Pomidorus ir nuvalytus grybus nuplauti, perpjauti pusiau, suverti ant iešmo pakaitomis su lašinukais.
Inkstus ir šoninės gabaliukus (bet ne dešreles ir daržoves) patepti tirpintu sviestu, pagardinti pipirais.
Grilį gerai įkaitinti. Skirtingus iešmus kepti nepamirštant, kad kiekvieno kepimo laikas skirtingas (aviena - 10 min. , dešrelės - 6 - 8 min. , inkstai - 7 - 10 min. , pomidorai ir grybai - 4 - 5 min.
Ingredientai
Receptas #6916
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |