Greitoji paieška

Angliškas kepsnys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą ištrinti druska ir pipirais, įdėti į keptuvėje įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepti. Po to kepsnį su keptuve įkišti į karštą orkaitę ir dar pakepti. Mėsą iš orkaitės ištraukti, kai iš jos dar bėga rausvos sultys. Tada gabalą supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į pusdubenį, aplinkui apdėti atskirai išvirtais, kubeliais supjaustytais burokėliais, morkomis, žaliaisiais žirneliais. Bulves, supjausčius kubeliais, sumesti į pasūdytą verdantį vandenį, pusminkštes išgriebti, apipilti sviestu, pašutinti ir paduoti prie kepsnio.

Ingredientai

  • Bulvės:4-5 vnt.
  • burokėlis:1/2 vnt.
  • Druska:truputis
  • Kiaulienos nugarinė:1,5 kg.
  • Morka:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Riebalai:truputis
  • Sviestas:truputis
  • žalieji žirneliai:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?