Greitoji paieška

Angliškas kepsnys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą ištrinti druska ir pipirais, įdėti į keptuvėje įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepti. Po to kepsnį su keptuve įkišti į karštą orkaitę ir dar pakepti. Mėsą iš orkaitės ištraukti, kai iš jos dar bėga rausvos sultys. Tada gabalą supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į pusdubenį, aplinkui apdėti atskirai išvirtais, kubeliais supjaustytais burokėliais, morkomis, žaliaisiais žirneliais. Bulves, supjausčius kubeliais, sumesti į pasūdytą verdantį vandenį, pusminkštes išgriebti, apipilti sviestu, pašutinti ir paduoti prie kepsnio.

Ingredientai

  • Bulvės:4-5 vnt.
  • burokėlis:1/2 vnt.
  • Druska:truputis
  • Kiaulienos nugarinė:1,5 kg.
  • Morka:1 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Riebalai:truputis
  • Sviestas:truputis
  • žalieji žirneliai:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?