Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą ištrinti druska ir pipirais, įdėti į keptuvėje įkaitintus riebalus ir iš visų pusių apkepti. Po to kepsnį su keptuve įkišti į karštą orkaitę ir dar pakepti. Mėsą iš orkaitės ištraukti, kai iš jos dar bėga rausvos sultys. Tada gabalą supjaustyti plonais griežinėliais, sudėti į pusdubenį, aplinkui apdėti atskirai išvirtais, kubeliais supjaustytais burokėliais, morkomis, žaliaisiais žirneliais. Bulves, supjausčius kubeliais, sumesti į pasūdytą verdantį vandenį, pusminkštes išgriebti, apipilti sviestu, pašutinti ir paduoti prie kepsnio.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |