Greitoji paieška

Ant iešmo kepta mėsa

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Indiškas keptos mėsos ant iešmo receptas.

Gaminimas

Iš jogurto, imbiero ir druskos paruošiamas marinatas, kuriame keletą valandų palaikoma 2 - 3 cm. dydžio kubeliais supjaustyta mėsa.

Ištirpinama pusė sviesto ir sudedama marinuota mėsa, suberiama smulkiai supjaustytas svogūnas, kalendra, įpilama pusė stiklinės vandens ir viskas troškinama ant mažos ugnies, kol nugaruoja dalis skysčio. Paskui sudedami likusieji prieskoniai. Puodas keletą kartų gerai sukrečiamas ir dar 5 min. patroškinama ant mažos ugnies.

Kiaušiniai kietai išverdami ir nulupami. Svogūnas 15 min. pavirinamas ir supjaustomas plonais griežinėliais. Burokėlis nulupamas, supjaustomas plonais griežinėliais ir taip pat 15 min. pavirinamas.

Mėsos ir kiaušinio kubeliai, svogūno ir burokėlio griežinėliai pakaitomis susmaigstomi ant iešmo ir apibarstomi kariu. Mėsa iš visų pusių apkepinama likusiuose riebaluose.

Patiekiama su biria ryžių koše arba balta duona.

Ingredientai

  • Cinamonas:1/3 šaukštelio
  • Druska:1/2 šaukštelio
  • Gvazdikėliai:3 vnt.
  • Imbieras:1/3 šaukštelio
  • Jogurtas:1 stiklinė
  • Kalendra:1 šaukštas
  • Kardamonas:1/2 šaukštelio
  • Karis:1/4 šaukštelio
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Mėsa:500 g.
  • raudonasis burokėlis:1 vnt.
  • Sviestas:1/2 stiklinės
  • Svogūnai:3 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?