Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Ant iešmo kepta mėsa
Aprašymas
Indiškas keptos mėsos ant iešmo receptas.
Gaminimas
Iš jogurto, imbiero ir druskos paruošiamas marinatas, kuriame keletą valandų palaikoma 2 - 3 cm. dydžio kubeliais supjaustyta mėsa.
Ištirpinama pusė sviesto ir sudedama marinuota mėsa, suberiama smulkiai supjaustytas svogūnas, kalendra, įpilama pusė stiklinės vandens ir viskas troškinama ant mažos ugnies, kol nugaruoja dalis skysčio. Paskui sudedami likusieji prieskoniai. Puodas keletą kartų gerai sukrečiamas ir dar 5 min. patroškinama ant mažos ugnies.
Kiaušiniai kietai išverdami ir nulupami. Svogūnas 15 min. pavirinamas ir supjaustomas plonais griežinėliais. Burokėlis nulupamas, supjaustomas plonais griežinėliais ir taip pat 15 min. pavirinamas.
Mėsos ir kiaušinio kubeliai, svogūno ir burokėlio griežinėliai pakaitomis susmaigstomi ant iešmo ir apibarstomi kariu. Mėsa iš visų pusių apkepinama likusiuose riebaluose.
Patiekiama su biria ryžių koše arba balta duona.
Ingredientai
- Cinamonas:1/3 šaukštelio
- Druska:1/2 šaukštelio
- Gvazdikėliai:3 vnt.
- Imbieras:1/3 šaukštelio
- Jogurtas:1 stiklinė
- Kalendra:1 šaukštas
- Kardamonas:1/2 šaukštelio
- Karis:1/4 šaukštelio
- Kiaušiniai:2 vnt.
- Mėsa:500 g.
- raudonasis burokėlis:1 vnt.
- Sviestas:1/2 stiklinės
- Svogūnai:3 vnt.
Receptas #6668

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |