Greitoji paieška

Arbatoje troškinta jautiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj aliejaus galima naudoti 30 g. sviesto, o vietoj sultinio - vandenį.

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti 2-3 cm kubeliais, šiek tiek apkepinti aliejuje arba svieste, apibarstyti druska, pipirais, smulkiai supjaustytu česnaku ir uždengus troškinti ant mažos ugnies.

Prižiūrėti, jog mėsa neprisviltų. Ji turi troškintis savo sultyse, bet prireikus galima įpilti šiek tiek vandens ar mėsos sultinio.

Baigiant troškinti, mėsą apibarstyti arbatžolėmis. Ant viršaus sudėti storus obuolio griežinėlius, supilti mėsos sultinį ir dar patroškinti 10-15 minučių.

Pateikti su padažu. Prie šio patiekalo tinka virti ryžiai.

Ingredientai

  • Aliejus:2-3 šaukšta
  • arbatžolės:3 šaukšteliai
  • Česnakai:skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Jautiena:500 g.
  • Obuoliai:1 vnt. (nedidelis, rūgštus)
  • Pipirai:truputis
  • Sultinys:1/2 stiklinės (mėsos)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?