Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj aliejaus galima naudoti 30 g. sviesto, o vietoj sultinio - vandenį.
Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti 2-3 cm kubeliais, šiek tiek apkepinti aliejuje arba svieste, apibarstyti druska, pipirais, smulkiai supjaustytu česnaku ir uždengus troškinti ant mažos ugnies.
Prižiūrėti, jog mėsa neprisviltų. Ji turi troškintis savo sultyse, bet prireikus galima įpilti šiek tiek vandens ar mėsos sultinio.
Baigiant troškinti, mėsą apibarstyti arbatžolėmis. Ant viršaus sudėti storus obuolio griežinėlius, supilti mėsos sultinį ir dar patroškinti 10-15 minučių.
Pateikti su padažu. Prie šio patiekalo tinka virti ryžiai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |