Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Aštrus tailandietiškas jautienos troškinys.
Jautieną supjaustykite labai plonomis juostelėmis.
Įkaitintame aliejuje iki rudumo apkepkite mėsą iš abiejų pusių. Juosteles sudėkite ant popieriaus, kad sugertų riebalus.
Tada juosteles sudėkite atgal į keptuvę, pridėkite labai smulkiai pjaustytų apelsinų žievelių, česnako ir imbiero bei pakepkite vos 1-2 min.
Inde sumaišykite kukurūzų miltus, sultinį, sojos padažą, vyną, apelsinų marmeladą bei čili prieskonius.
Šį padažą supilkite ant jautienos ir kaitinkite iki užvirimo.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |