Greitoji paieška

Aštri jautiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Aštrus tailandietiškas jautienos troškinys.

Gaminimas

Jautieną supjaustykite labai plonomis juostelėmis.

Įkaitintame aliejuje iki rudumo apkepkite mėsą iš abiejų pusių. Juosteles sudėkite ant popieriaus, kad sugertų riebalus.

Tada juosteles sudėkite atgal į keptuvę, pridėkite labai smulkiai pjaustytų apelsinų žievelių, česnako ir imbiero bei pakepkite vos 1-2 min.

Inde sumaišykite kukurūzų miltus, sultinį, sojos padažą, vyną, apelsinų marmeladą bei čili prieskonius.

Šį padažą supilkite ant jautienos ir kaitinkite iki užvirimo.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • apelsino žievelė:4 šaukštai
  • apelsinų marmeladas:4 šaukštai
  • Baltas vynas:4 šaukštai
  • Česnakas:2 skiltelės
  • čili prieskoniai:1/2 šaukštelio
  • Imbieras:1/2 šaukštelio
  • Jautiena:500 g.
  • Jautienos sultinys:250 ml.
  • Kukurūzų miltai:2 šaukštai
  • Sojos padažas:4 šaukštai
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?