Greitoji paieška

Aukštaitiškas kiaulienos kepsnys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

1 porcija.

Gaminimas

Kiaulieną plonai išmuškite ir pabarstykite druska bei pipirais. Kepenis supjaustykite plonais gabaliukais, pabarstykite druska, apvoliokite miltuose ir truputį apkepkite riebaluose, pridėjusios smulkiai kapotų svogūnų, morkų.

Iškeptas kepenis atvėsinkite, sumalkite mėsmale. Į sumaltas kepenis pridėkite kubeliais pjaustytų lašinukų.

Į išmuštos kiaulienos vidurį įdėkite paruoštą kepenų įdarą, suvyniokite vyniotinio forma, apvoliokite miltuose ir iškepkite riebaluose. Po to 10 - 30 min. įstatykite į orkaitę.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Jautienos kepenys:40 g.
  • Kiauliena:80 g.
  • Lašinukai:20 g.
  • Miltai:truputis
  • Morka:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?