Aukštaitiškas paštetas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kepenis supjaustykite 1 cm. storio griežinėliais, užpilkite verdančiu vandeniu ir maišant pakaitinkite 8 - 10 min. Vandenį, kuriame kepenys virė, nupilkite. Vėl užpilkite verdančiu vandeniu, po to kelis kartus perplaukite šaltu vandeniu ir pašalinkite kraujo likučius.

Kepenis nusausinkite ir kartu su 1/3 lašinukų, svogūnais bei sūriu kelis kartus permalkite mėsmale. Po to į masę įmuškite kiaušinį, sudėkite pipirus, druską, kubeliais pjaustytus lašinukus (100 g.), sutrintą muskato riešutą ir viską gerai išmaišykite.

Likusius lašinukus supjaustykite 0,2 - 0,3 cm. sluoksniais, išklokite ant stalo, sudėkite paruoštas kepenis ir susukite vyniotinį. Po to įvyniokite į celofaną, perriškite špagatu ir dėkite į verdantį vandenį.

Virkite 50 - 60 min. Išvirusį paslėkite 6 - 8 val. vėsioje patalpoje.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?