Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą supjaustyti gabalais, išimti kaulus, apvolioti miltais, suvilgyti kiaušinyje, dar kartą apvolioti miltais, suvilgyti kiaušinyje, tada apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti gerai įkaitintuose riebaluose.
Jų turi būti tiek, kad mėsos gabalai plaukiotų.
Kai mėsa apsitrauks šviesiai rusva plutele, ją išgriebti, padėjus ant sietelio nuvarvinti ir tiekti su keptomis bulvėmis arba troškintomis daržovėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |