Greitoji paieška

Aviena, kepta riebaluose (fri)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti gabalais, išimti kaulus, apvolioti miltais, suvilgyti kiaušinyje, dar kartą apvolioti miltais, suvilgyti kiaušinyje, tada apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti gerai įkaitintuose riebaluose.

Jų turi būti tiek, kad mėsos gabalai plaukiotų.

Kai mėsa apsitrauks šviesiai rusva plutele, ją išgriebti, padėjus ant sietelio nuvarvinti ir tiekti su keptomis bulvėmis arba troškintomis daržovėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?