Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
1 porcija.
Avieną be kaulų supjaustykite skersai raumens maždaug į 2 - 3 gabaliukus. Bulves nuskuskite, perpjaukite per pusę, o jei didelės - į 4 dalis. Agurkus nulupkite ir supjaustykite stambiais kubeliais, pomidorą - skiltelėmis.
Viską sudėkite į puodą, pabarstykite druska, pipirais, užpilkite vandeniu ir statykite į karštą orkaitę (puodą uždenkite).
Geriausiai tinka maži moliniai puodukai.
Troškinkite, kol mėsa bus minkšta. Troškinio kepimo metu nemaišykite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |