Paruošiamas per: 2 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Angliškas troškintos avienos su kariu receptas.
Mėsą nušluostyti drėgnu skudurėliu. Nuimti riebalus. Supjaustyti 2,5 - 3 cm. kubeliais. Taip pat supjaustyti lašinius. Kubelius apkepinti, išgriebti iš keptuvo ir padėti atskirai. Supilti kepsnio sultis, jose pakepinti nuluptus ir griežinėliais supjaustytus svogūnus. Maišant troškinti 3 - 4 min. Truputį atšaldyti, po to maišant supilti sultinį.
Mėsą įdėti į puodą, viską virti 7 min. Pridėti tarkuotą rūgštų obuolį, supilti citrinos sultis, įberti druskos, pipirų. Gerai išmaišyti ir uždengti. Troškinti ant mažos ugnies 1 val. 30 min. Tiekti karštą su ryžių garnyru, pabarstytu petražolėmis ir Kajeno pipirais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |