Greitoji paieška

Aviena su porais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Graikiškai paruošta aviena su porais (Prassato)

Gaminimas

Avieną supjaustyti vienodais gabalais. Svieste pakepinti svogūno griežinėlius, sudėti mėsa, įberti druskos, pipirų. Įpilti vandens, kad apsemtų 3/4 mėsos. Uždengus virti apie valandą ant silpnos ugnies, kad skysčio sumažėtų perpus. Tada sudėti nuluptus, maždaug 4 cm dydžio gabaliukais supjaustytus porus ir virti dar pusantros valandos.

Moliniame dubenyje suplakti kiaušinį, maišant po truputį supilti citrinos sultis; po to supilti skystį, kuriame virė mėsa. Viską supilti ant mėsos, pakaitinti, bet neužvirinti.

Ant stalo tiekti tuoj pat.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?