Greitoji paieška

Aviena su porais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Graikiškai paruošta aviena su porais (Prassato)

Gaminimas

Avieną supjaustyti vienodais gabalais. Svieste pakepinti svogūno griežinėlius, sudėti mėsa, įberti druskos, pipirų. Įpilti vandens, kad apsemtų 3/4 mėsos. Uždengus virti apie valandą ant silpnos ugnies, kad skysčio sumažėtų perpus. Tada sudėti nuluptus, maždaug 4 cm dydžio gabaliukais supjaustytus porus ir virti dar pusantros valandos.

Moliniame dubenyje suplakti kiaušinį, maišant po truputį supilti citrinos sultis; po to supilti skystį, kuriame virė mėsa. Viską supilti ant mėsos, pakaitinti, bet neužvirinti.

Ant stalo tiekti tuoj pat.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?