Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Graikiškai paruošta aviena su porais (Prassato)
Avieną supjaustyti vienodais gabalais. Svieste pakepinti svogūno griežinėlius, sudėti mėsa, įberti druskos, pipirų. Įpilti vandens, kad apsemtų 3/4 mėsos. Uždengus virti apie valandą ant silpnos ugnies, kad skysčio sumažėtų perpus. Tada sudėti nuluptus, maždaug 4 cm dydžio gabaliukais supjaustytus porus ir virti dar pusantros valandos.
Moliniame dubenyje suplakti kiaušinį, maišant po truputį supilti citrinos sultis; po to supilti skystį, kuriame virė mėsa. Viską supilti ant mėsos, pakaitinti, bet neužvirinti.
Ant stalo tiekti tuoj pat.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |