Aviena, troškinta su kopūstais ir obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj sultinio galima naudoti vandenį, vietoj kmynų - mairūną.

Mėsą supjaustyti kartu su kaulais nedideliais gabalais ir apkepinti troškintuve.

Pasūdyti, įdėti šiaudeliais supjaustytų kopūstų ir obuolių skiltelių.

Įpilti stiklinę mėsos sultinio (arba vandens), įberti kmynų ir/ar mairūno ir viską ištroškinti.

Pagamintą valgį apibarstyti supjaustytais petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Aviena:500 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Kmynai:truputis
  • Kopūstai:1 Kg
  • Mėsos sultinys:stiklinė
  • Obuoliai:2-3 vnt.
  • Petražolių lapeliai:apibarstymui
  • Sviestas:šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?