Greitoji paieška

Aviena, troškinta su kopūstais ir obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj sultinio galima naudoti vandenį, vietoj kmynų - mairūną.

Mėsą supjaustyti kartu su kaulais nedideliais gabalais ir apkepinti troškintuve.

Pasūdyti, įdėti šiaudeliais supjaustytų kopūstų ir obuolių skiltelių.

Įpilti stiklinę mėsos sultinio (arba vandens), įberti kmynų ir/ar mairūno ir viską ištroškinti.

Pagamintą valgį apibarstyti supjaustytais petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Aviena:500 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Kmynai:truputis
  • Kopūstai:1 Kg
  • Mėsos sultinys:stiklinė
  • Obuoliai:2-3 vnt.
  • Petražolių lapeliai:apibarstymui
  • Sviestas:šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?