Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Aviena apie 2 val. išmirkoma išrūgose. Po to supjaustoma gabalėliais, dedama į riebalais pateptą skardą, viršus apdėliojamas išmirkytomis pupomis, gabalėliais supjaustytomis bulvėmis, pabarstoma druska, maltais pipirais, sutrintais lauro lapeliais, kmynais. Sudėjus riebalus, įpilama sultinio ar vandens ir kepama vidutinio karštumo krosnyje apie 1 val.
Svogūnai nulupami, supjaustomi griežinėliais, užpilami stipriu marinatu, 1 - 2 val. jame palaikomi it tiekiami su kepsniu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |