Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Skanūs avienos šašlykai 4 žmonėm.
Aviena supjaustoma kvadratėliais po 30-40g, pabarstoma pipirais, smulkiai supjaustyta svogūno galva, kapotais petražolių lapeliais, aplaistoma išspaustos pusės citrinos rūgštimi, sudedama į glazūruotą indą ir pastatoma šaltai 4 - 6 valandom.
Prieš kepant mėsos gabalai veriami ant iešmo pakaitomis su svogūnų griežinėliais, apibarstomi druska ir suvilgomi lydytu sviestu. Kepami sukant iešmą ant žarijų (be liepsnos).
Ryžiai išverdami ir dedami į dubenėlį. Ant ryžių dedamas nuo iešmo nuvertas šašlykas, iš vienos pusės - citrinos riekelė, iš antros - 4 cm ilgumo gabalais supjaustyti svogūnų laiškai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |