Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsa sukapojama gabalėliais, apibarstoma druska, pipirais ir apkepama įkaitintuose riebaluose iki gelsvos spalvos.
Tada ji dedama į keptuvę, užpilama sultiniu, pridedama pomidorų tyrės, pakepintų prieskoninių daržovių ir troškinama, kol suminkštėja.
Tuo tarpu bulvės nuskutamos, supjaustomos skiltelėmis ir apkepinamos riebaluose iki auksinės spalvos.
Gatava mėsa išgriebiama, sudedamos apkeptos bulvės ir troškinama, kol šios suminkštėja. Skysčio turi likti visai mažai.
Patiekiant apibarstoma žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |