Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Indonezietiškas patiekalas iš avienos (babotė).
Mėsa sumalama, sumaišoma su mirkyta bandele, kiaušiniu, tarkuotu svogūnu ir česnaku, susmulkintais migdolais ir grietinėle. Gerai išminkoma, įpilama citrinos sulčių, pomidorų padažo, įberiama druskos ir žiupsnelis cukraus.
Kepimo forma gerai ištepama aliejumi, į ją sukrečiamas paruoštas faršas. Babotė verdama gero vonioje 45 min. arba kepama orkaitėje 20 - 25 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |