Greitoji paieška

Babotė - keptas avienos faršas.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Indonezietiškas patiekalas iš avienos (babotė).

Gaminimas

Mėsa sumalama, sumaišoma su mirkyta bandele, kiaušiniu, tarkuotu svogūnu ir česnaku, susmulkintais migdolais ir grietinėle. Gerai išminkoma, įpilama citrinos sulčių, pomidorų padažo, įberiama druskos ir žiupsnelis cukraus.

Kepimo forma gerai ištepama aliejumi, į ją sukrečiamas paruoštas faršas. Babotė verdama gero vonioje 45 min. arba kepama orkaitėje 20 - 25 min.

Ingredientai

  • Aviena:500 g.
  • Bandelė:1 vnt.
  • Česnakas:1-2 skiltelės
  • Citrina:1/2 vnt.
  • Cukrus:truputis
  • Druska:truputis
  • Grietinėlė:2-3 šaukštai
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Migdolai:2 šaukštai
  • Pomidorų padažas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?