Greitoji paieška

Balandėliai su faršu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 4)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš kopūsto gūžės išpjaukite kotą. Kopūstą apvirkite apsūdytame vandenyje, kad suminkštėtų, suardykite atskirais lapais, storus stiebus nupjaukite arba išmuškite. Faršą sumaišykite su žaliu kiaušinio tryniu, grietinėle ir kapotu svogūnu, išminkykite, jei dar reikia įpilkite kiek vandens. Ant kiekvieno kopūstlapio uždėkite faršo ir, užlenkus kraštus, suvyniokite. Balandėlius apkepinkite riebaluose keptuvėje, paskui perdėkite į ugniai atsparią formą arba keptuvą, užpilkite pomidorų sultimis, sumaišytomis su miltais, kmynais, grietine ir pagardintomis druska ir pipirais. Kepkite orkaitėje 200°C temperatūroje 30 - 35 minutes. Iškepusius balandėlius tuojau pat patiekite. Valgykite su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, raugintais agurkais arba burokėlių salotomis.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Faršas:500g
  • Grietinė:Pusė stiklinės
  • Grietinėlė:Pusė stiklinės
  • Kiaušinio trynys:1 vnt.
  • Kmynai:Pusė šaukštelio
  • Miltai:2 šaukštai
  • minkštas kopūstas:1 vnt.
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Pomidoru sultys:1 stiklinė
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?