Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Bulgariškų dešrelių receptas. Jos patiekiamos su riebaluose virtomis bulvėmis, žaliųjų saldžiųjų pipirų ankštimis, svogūnais, pomidorais bei duona. Skanaus ;).
Mėsa (1 dalis jautienos, 2 dalys - kiaulienos arba avienos) sumalama mėsmale, gausiai apibarstoma pipirais ir truputį pasūdoma. Viskas gerai sumaišoma. Iš faršo padaromos nedidelės dešrelės, kurios iškepamos ant grotelių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |