Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviškas patiekalas čevapčičiai - dešrelės.
Mėsa 2 kartus permalam mėsmale ir gerai išmaišoma. Paskui padaromos 2 cm. ilgio ir 5 cm. storio dešrelės, jos aptepamos aliejuje ir iškepamos ant grotelių. Kepama 15 min.
Čevapčičiai valgomi su daugybe žiedais supjaustytų svogūnų ir šviežiu pyragu.
Iš 500 g. mėsos padaroma apie 30 šių dešrelių. Kaip priedą galima patiekti supjaustytų saldžiųjų ankštinių pipirų, griežinėliais supjaustytų pomidorų ir keptų bulvių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |