Greitoji paieška

Čevapčičiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
12 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jugoslaviškas patiekalas čevapčičiai - dešrelės.

Gaminimas

Mėsa 2 kartus permalam mėsmale ir gerai išmaišoma. Paskui padaromos 2 cm. ilgio ir 5 cm. storio dešrelės, jos aptepamos aliejuje ir iškepamos ant grotelių. Kepama 15 min.

Čevapčičiai valgomi su daugybe žiedais supjaustytų svogūnų ir šviežiu pyragu.

Iš 500 g. mėsos padaroma apie 30 šių dešrelių. Kaip priedą galima patiekti supjaustytų saldžiųjų ankštinių pipirų, griežinėliais supjaustytų pomidorų ir keptų bulvių.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?