Greitoji paieška

Dešrelės tešloje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Iš miltų, kiaušinio ir pieno paruošiame tešlą kaip lietiniams. Truputį pasūdome ir paliekame 1 val.

Nuimame plevėlę nuo dešrelių ir kelioms min. jas įmetame į verdantį vandenį. Išėmę perpjauname išilgai, įdedame į karštą riebalais pateptą keptuvę arba ugniai atsparų indą ir užpilame tešla.

Indą įstatome į karštą orkaitę 30 min.

Ingredientai

  • Dešrelės:400 g.
  • Druska:žiupsnelis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Margarinas:2 šaukštai
  • Miltai:7 šaukštai
  • Pienas:1,5 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 11 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?