Duonoje keptas kumpis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kumpis išmirkomas rūgusiame piene (galima ir vandenyje). Nuplovus įtrinamas kmynais, pipirais, lauro lapais ir druska.

Miltai užplikomi verdančiu rūgusiu pienu, įberiama kmynų, druskos.

Kumpis aptepamas piršto storio tešlos sluoksniu ir kepamas apie 2 - 3 val.

Išimtas iš orkaitės kumpis atvėsinamas, nuimama tešla. Padėjus į pusdubenį, viduryje kumpio išpjaunama duobutė, ir į ją pridedama paruoštų krienų.

Išpjauta mėsa smulkiai sukapojama, sumaišoma su kmynais, ir pabarstomas kumpis. Aplinkui apdedama marinuotais burokėliais ir krienais.

Ingredientai

  • burokėliai (marinuoti):1 stiklinė
  • Druska:truputis
  • Kmynai:1/2 stiklinės
  • Krienai:1 stiklinė
  • Lauro lapai:truputis
  • miltai (ruginiai):1,5 kg.
  • Pipirai:truputis
  • rūgęs pienas:truputis
  • Rukytas kumpis:3 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?