Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vokiškai farširuota kiaulienos šoninė.
Faršas: obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais, sudėti iš vakaro išmirkytas slyvas be kauliukų, cukrų, miltus ir truputį druskos; viską sumaišyti. Paimti gabalą šoninės, padaryti mėsoje įpjovą taip, kad abi pusės laikytųsi kartu. Iš vidaus ir išorės įtrinti druska. Ant apatinės mėsos gabalo dalies padėti faršą, uždengti viršutine dalimi ir tvirtai susiūti abi dalis, kad faršas būtų visiškai apgaubtas.
Mėsą įdėti į keptuvą. Keptuvą su mėsa pastatyti ant grilio įkaitintoje orkaitėje. Kai užsitrauks rusvas sluoksnis, sudrėkinti iš mėsos ištekėjusiomis sultimis. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Tiekiant į stalą, sudrėkinti trupučiu šilto vandens.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |