Greitoji paieška

Faršo ir grybų vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sultinio galima pakeisti pienu, o sviestą - grietine.

Faršą sumaišyti su druska, prieskoniais, grūstomis bulvėmis, kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, petražole, grybais, įpilti skysčio, išminkyti ir iš masės padaryti vyniotinį.

Jį įdėti į keptuvą, aptepti sviestu arba grietine ir kepti 1 valandą, kas 10 minučių palaistant vandeniu arba sultiniu.

Skystį, kuriame kepė vyniotinis, tiekti vietoj padažo. Į jį dar galima įdėti šaltame vandenyje išplaktų miltų ir pavirinti.

Vyniotinį patiekti supjaustytą plonais griežinėliais su keptomis bulvėmis ir morkų salotomis, svieste troškintų kopūstų ir agurkų salotomis.

Ingredientai

  • Bulvės:2-3 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Faršas:500 g.
  • Kiaušiniai:1 vnt.
  • Kvapieji pipirai:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštelis
  • Petražolės šaknys:vienos
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sultinys:1/2 stiklinės
  • Sviestas:2-3 šaukštai
  • Svogūnai:1 vnt.
  • troškinti grybai:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?