Greitoji paieška

Faršo ir grybų vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sultinio galima pakeisti pienu, o sviestą - grietine.

Faršą sumaišyti su druska, prieskoniais, grūstomis bulvėmis, kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, petražole, grybais, įpilti skysčio, išminkyti ir iš masės padaryti vyniotinį.

Jį įdėti į keptuvą, aptepti sviestu arba grietine ir kepti 1 valandą, kas 10 minučių palaistant vandeniu arba sultiniu.

Skystį, kuriame kepė vyniotinis, tiekti vietoj padažo. Į jį dar galima įdėti šaltame vandenyje išplaktų miltų ir pavirinti.

Vyniotinį patiekti supjaustytą plonais griežinėliais su keptomis bulvėmis ir morkų salotomis, svieste troškintų kopūstų ir agurkų salotomis.

Ingredientai

  • Bulvės:2-3 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Faršas:500 g.
  • Kiaušiniai:1 vnt.
  • Kvapieji pipirai:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštelis
  • Petražolės šaknys:vienos
  • Pipirai:pagal skonį
  • Sultinys:1/2 stiklinės
  • Sviestas:2-3 šaukštai
  • Svogūnai:1 vnt.
  • troškinti grybai:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?