Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sultinio galima pakeisti pienu, o sviestą - grietine.
Faršą sumaišyti su druska, prieskoniais, grūstomis bulvėmis, kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, petražole, grybais, įpilti skysčio, išminkyti ir iš masės padaryti vyniotinį.
Jį įdėti į keptuvą, aptepti sviestu arba grietine ir kepti 1 valandą, kas 10 minučių palaistant vandeniu arba sultiniu.
Skystį, kuriame kepė vyniotinis, tiekti vietoj padažo. Į jį dar galima įdėti šaltame vandenyje išplaktų miltų ir pavirinti.
Vyniotinį patiekti supjaustytą plonais griežinėliais su keptomis bulvėmis ir morkų salotomis, svieste troškintų kopūstų ir agurkų salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |