Garnianiška rūkyta mėsa

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj šoninės galima imti ir nugarinę.

Rūkyta šoninė arba nugarinė apverdama pasūdytame vandenyje, išgriebiama ir supjaustoma porcijomis.

Nuskustų bulvių griežinėliai sudedami ant pakepintų svogūnų, pasūdoma, apibarstoma kmynais ir apkepama.

Į gerai riebalais išteptą keptuvę dedama pusė kopūstų ir pusė bulvių, ant jų - apvirta rūkyta mėsa, vėl kopūstai ir bulvės; įpila,a sultinio kuriame virė mėsa, ir dedama į orkaitę troškinti.

Baigiant troškinti supilama grietinė.

Ingredientai

  • Bulvės:750-1000 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:250 g.
  • Kmynai:truputis
  • Rauginti kopūstai:400 g.
  • Riebalai:60 g.
  • Rūkyta šoninė:400 g.
  • Svogūnai:80 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?