Greitoji paieška

Guliašas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepama riebaluose, paskui pridedama pomidorų tyrės, užpilama sultiniu ir troškinama 1-1,5 val.

Baigiant troškinti, sudedami pakepinti ir sultiniu atskiesti miltai, pakepinti svogūnai, pipirai, lauro lapai ir baigiama troškinti (dar 15-20 min.). Tada supilama grietinė ir užvirinama.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:3 šaukštai
  • Jautiena:1 kg.
  • Lauro lapai:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Žalumynai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

ol
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanus

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?