Greitoji paieška

Guliašas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepama riebaluose, paskui pridedama pomidorų tyrės, užpilama sultiniu ir troškinama 1-1,5 val.

Baigiant troškinti, sudedami pakepinti ir sultiniu atskiesti miltai, pakepinti svogūnai, pipirai, lauro lapai ir baigiama troškinti (dar 15-20 min.). Tada supilama grietinė ir užvirinama.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:3 šaukštai
  • Jautiena:1 kg.
  • Lauro lapai:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Žalumynai:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

ol
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanus

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?