Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu. Spirgučius sudėti į puodą, o likusiuose riebaluose pakepinti mėsą. Ją taip pat sudėti į puodą. Svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griežinėliais, visas kitas daržoves šiaudeliais. Viską sudėti į puodą su mėsa. Pasūdyti, įberti pipirų, supilti vyną ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies 35 min. Jei išgaruos daug skysčio, įpilti karšto virinto vandens. Prieš patiekiant į guliašą sudėti žirnelius ir susmulkintus žalumynus. Valgyti su batonu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |