Guliašas su baltu vynu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu. Spirgučius sudėti į puodą, o likusiuose riebaluose pakepinti mėsą. Ją taip pat sudėti į puodą. Svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griežinėliais, visas kitas daržoves šiaudeliais. Viską sudėti į puodą su mėsa. Pasūdyti, įberti pipirų, supilti vyną ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies 35 min. Jei išgaruos daug skysčio, įpilti karšto virinto vandens. Prieš patiekiant į guliašą sudėti žirnelius ir susmulkintus žalumynus. Valgyti su batonu.

Ingredientai

  • Baltas sausas vynas:2 stiklinės
  • Bulvės:5 vnt.
  • Česnakai:3 skiltelės
  • Jautiena:500 g. (minkštos)
  • Konservuoti žali žirneliai:2 šaukštai
  • Krapai:2 šaukštai
  • Morkos:2 vnt.
  • Petražolės šaknys:100 g.
  • Petražolių lapeliai:
  • Raudonoji paprika:1 vnt.
  • Rūkyta šoninė:100 g.
  • Salieras:100 g.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Svogūnų laiškai:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?