Greitoji paieška

Guliašas su baltu vynu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas:
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu. Spirgučius sudėti į puodą, o likusiuose riebaluose pakepinti mėsą. Ją taip pat sudėti į puodą. Svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griežinėliais, visas kitas daržoves šiaudeliais. Viską sudėti į puodą su mėsa. Pasūdyti, įberti pipirų, supilti vyną ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies 35 min. Jei išgaruos daug skysčio, įpilti karšto virinto vandens. Prieš patiekiant į guliašą sudėti žirnelius ir susmulkintus žalumynus. Valgyti su batonu.

Ingredientai

  • Baltas sausas vynas:2 stiklinės
  • Bulvės:5 vnt.
  • Česnakai:3 skiltelės
  • Jautiena:500 g. (minkštos)
  • Konservuoti žali žirneliai:2 šaukštai
  • Krapai:2 šaukštai
  • Morkos:2 vnt.
  • Petražolės šaknys:100 g.
  • Petražolių lapeliai:
  • Raudonoji paprika:1 vnt.
  • Rūkyta šoninė:100 g.
  • Salieras:100 g.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Svogūnų laiškai:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?