Guliašas su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Receptas 4-ioms porcijoms. Supjaustykite mėsa kubeliais arba juostelėmis, pakepinama pusėje kiekio sviesto, įpilama vandens ir patroškinama uždengus dangčiu. Obuoliai nulupami, supjaustomi skiltelėmis, apkepami svieste ir sudedami prie mėsos. Ten pat supilamas pakaitintas pomidorų padažas, sudedamas susmulkintas svogūnas, įberiama druskos, pipirų ir troškinama. Troškinant susidariusį skystė sutirštinti su grietine sumaišytais miltais. Guliašas tiekiamas su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Jautiena:500 g. (tinka ir liesa kiauliena)
  • Lydytas sviestas:2 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštas
  • Obuoliai:400 g.
  • Pomidorų padažas:2 šaukštai
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?