Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Receptas 4-ioms porcijoms. Supjaustykite mėsa kubeliais arba juostelėmis, pakepinama pusėje kiekio sviesto, įpilama vandens ir patroškinama uždengus dangčiu. Obuoliai nulupami, supjaustomi skiltelėmis, apkepami svieste ir sudedami prie mėsos. Ten pat supilamas pakaitintas pomidorų padažas, sudedamas susmulkintas svogūnas, įberiama druskos, pipirų ir troškinama. Troškinant susidariusį skystė sutirštinti su grietine sumaišytais miltais. Guliašas tiekiamas su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |