Paruošiamas per: 4 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įdaryta aviena su virtomis pupomis.
Įdaras: duonos minkštimą sutrupinti, supilti plaktus kiaušinius, suberti smulkintas petražoles, pasūdyti, sudėti prieskonius. Iš mėsos (mentės) išimti kaulą; į kiaurymę sudėti įdarą. Skylę užsiūti, mėsos gabalą aprišti virvele.
Keptuve pašildyti aliejų, apkepti jame mėsą ir svogūnus. Sudėti nuskustas ir griežinėliais supjaustytas morkas, nukuptus ir gabaliukais supjaustytus pomidorus, pasūdyti, įberti pipirų. Keptuvą uždengti dangčiu. Virti ant silpnos ugnies, retkarčiais mėsą pavartant.
Į stalą tiekti su šviežiomis, sūdytame vandenyje virtomis pupomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |