Greitoji paieška

Įdaryta troškinta triušiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj sviesto galima dėti margarino.

Triušį supjaustyti dideliais gabalais (mentės, šlaunelės, 2-4 liemens gabalai), išimti kaulus.

Į tuštumą kurios liko išėmus kaulus, įberti druskos, pipirų ir prikimšti jas šiaudeliais arba kubeliais supjaustytos dešros, kiaušinio ir sūrio mišinio.

Mėsos gabalus suvynioti, surišti arba prismeigti degtuku ir pjūviu į viršų sudėti į žemą puodą. Į jį įpilti sultinio, įdėti sviesto, raudonėlio, mėtos, mairūno lapelių.

Uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Į padažą pridėti miltų, grietinės ir žalumynų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?