Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vietoj sviesto galima dėti margarino.
Triušį supjaustyti dideliais gabalais (mentės, šlaunelės, 2-4 liemens gabalai), išimti kaulus.
Į tuštumą kurios liko išėmus kaulus, įberti druskos, pipirų ir prikimšti jas šiaudeliais arba kubeliais supjaustytos dešros, kiaušinio ir sūrio mišinio.
Mėsos gabalus suvynioti, surišti arba prismeigti degtuku ir pjūviu į viršų sudėti į žemą puodą. Į jį įpilti sultinio, įdėti sviesto, raudonėlio, mėtos, mairūno lapelių.
Uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Į padažą pridėti miltų, grietinės ir žalumynų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |