Greitoji paieška

Įdaryta troškinta triušiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj sviesto galima dėti margarino.

Triušį supjaustyti dideliais gabalais (mentės, šlaunelės, 2-4 liemens gabalai), išimti kaulus.

Į tuštumą kurios liko išėmus kaulus, įberti druskos, pipirų ir prikimšti jas šiaudeliais arba kubeliais supjaustytos dešros, kiaušinio ir sūrio mišinio.

Mėsos gabalus suvynioti, surišti arba prismeigti degtuku ir pjūviu į viršų sudėti į žemą puodą. Į jį įpilti sultinio, įdėti sviesto, raudonėlio, mėtos, mairūno lapelių.

Uždengus dangčiu troškinti ant mažos ugnies. Į padažą pridėti miltų, grietinės ir žalumynų.

Ingredientai

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?