Įdaryta veršienos krūtininė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Austriškas įdarytos veršienos krūtininės receptas.

Gaminimas

Krūtininė nuplaunama ir pasūdoma. Apatinė, platesnė dalis atsargiai nupjaunama nuo kaulų, kad pasidarytų kišenė.

Pusė sviesto išsukama su kiaušiniais, į šią masę sudedamas piene mirkytas ir nuspaustas pyragas, sutrinti migdolai, smulkiai supjaustyti petražolių lapai, įberiama druskos, pipirų, muskato, įpilama citrinos sulčių. Jei norima, galima masę sutirštinti, įbėrus maltų džiūvėsių.

Gautos masės prikemšama į "kišenę", bet ne per daug kietai. Krūtininė užsiuvama ir kepama ištirpdytuose riebaluose, kol apsitraukia rusvai auksine pluta.

Šonkauliukai taip pat sudedami į keptuvę kartu su mėsa. Kai mėsa iškepa, ištraukiami siūlai, kepsnys dar truputį palaikomas, paskui supjaustomas piršto storio griežinėliais ir sudedamas į pašildytą dubenį. Papuošiamas didelėmis citrinos skiltelėmis ir salotų lapais. Į keptuvėje likusį padažą įberiama truputis miltų, įpilama šaukštas konjako, truputis grietinėlės, įdedamas šaukštelis sviesto, įberiama pagal skonį druskos ir pipirų.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?