Greitoji paieška

Įdaryta veršienos krūtininė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Peiliu veršienos krūtinėje padarykit "kišenę". Ją pripildykite mase iš kiaušinių, džiūvesėlių ir migdolų. Pagardinkite pagal skonį. Apšlakstykite citrinos sultimis. Įdėkite mėsą į keptuvę ir kepkite pagal nurodymus kepti. Tada temperatūrą sumažinkite ir kepkite dar 25 minutes ant mažos ugnies. Patiekite su citrinos skiltelėmis ir migdolais.

Ingredientai

  • Citrinų sultys:pagal skonį
  • Duonos džiūvėsėliai:šiek tiek
  • Kiaušiniai:3 vnt. (1 vnt. įdarui)
  • Migdolai:100 g. (skaldyti)
  • Muskatas:pagal skonį
  • Riebalai:šiek tiek
  • Veršienos krūtinėlė:750 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?