Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiauliena gerai išmušama ir iš abiejų pusių apibarstoma prieskoniais.
Įdaras: supjaustyti svogūnai, morka pakepinami su lašinukais. Tada sudedamos smulkintos kiaulienos kepenėlės ir truputį pakaitinama.
Atvėsusi masė sumalama, sumaišoma su šaukštu sviesto ir prieskoniais.
Įdaras dedamas ant mėsos ir ji suvyniojama.
Įdaryta mėsa apvoliojama miltuose ir kepama įkaitintuose riebaluose.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |