Įdarytas kiaulienos krūtinkaulis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaulienos krūtinkaulis numazgojamas, kaulai perkertami, kad lengviau būtų supjaustyti, ir aštriu peiliu tarp mėsos ir kaulų daromos skylės ir prikemšamos troškintais šviežiais kopūstais su obuoliais.

Jei mėsa šviežia, ją reikia ištrinti su druska ir pipirais.

Įdarytas krūtinkaulis užsiuvamas ir dedamas į keptuvą, pripiltą truputį vandens ar sultiniu, ir dedama į karštą orkaitę.

Prie krūtinkaulio tinka virtos bulvės arba bulvių košė.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?