Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaulienos krūtinkaulis numazgojamas, kaulai perkertami, kad lengviau būtų supjaustyti, ir aštriu peiliu tarp mėsos ir kaulų daromos skylės ir prikemšamos troškintais šviežiais kopūstais su obuoliais.
Jei mėsa šviežia, ją reikia ištrinti su druska ir pipirais.
Įdarytas krūtinkaulis užsiuvamas ir dedamas į keptuvą, pripiltą truputį vandens ar sultiniu, ir dedama į karštą orkaitę.
Prie krūtinkaulio tinka virtos bulvės arba bulvių košė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |