Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Pyragas išmirkomas. Į sumaltą mėsą sudedamas nuspaustas pyragas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai (2 vnt.), įberiama pipirų, druskos. Viskas gerai išmaišoma.
Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai (2 vnt.). Kepsnys apvoliojamas džiuvesėliuose, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje apie 60 min.
Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje. Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės, salotos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |