Įdarytas maltos mėsos kepnys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Pyragas išmirkomas. Į sumaltą mėsą sudedamas nuspaustas pyragas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai (2 vnt.), įberiama pipirų, druskos. Viskas gerai išmaišoma.

Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai (2 vnt.). Kepsnys apvoliojamas džiuvesėliuose, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje apie 60 min.

Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje. Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės, salotos.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?