Greitoji paieška

Įdarytas maltos mėsos kepnys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Pyragas išmirkomas. Į sumaltą mėsą sudedamas nuspaustas pyragas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai (2 vnt.), įberiama pipirų, druskos. Viskas gerai išmaišoma.

Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai (2 vnt.). Kepsnys apvoliojamas džiuvesėliuose, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje orkaitėje apie 60 min.

Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje. Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės, salotos.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?