Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pašalinkite kaulus, supjaustykite taip, kad būtų vietos įdarui.
Įdaras: supjaustytus svogūnus apkepkite riebaluose.Batoną išmirkykite piene ir nuspauskite. Sumalkite batoną, sudėkite svogūnus, prieskonius, kiaušinio trynį ir galiausiai - plaktą baltymą. Masę pagardinkite prieskoniais ir druska.
Paruoštą mėsą apibarstykite džiūvėsiais, ant jos dėkite įdarą. Tada mėsą apriškite siūlu, apšlakstykite riebalais ir kepkite. Iš pradžių palaistykite vandeniu, paskui atsiradusiomis sultimis.
Patiekite su padažu, kuriame kepė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |