Greitoji paieška

Įdarytas veršienos vyniotinis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pašalinkite kaulus, supjaustykite taip, kad būtų vietos įdarui.

Įdaras: supjaustytus svogūnus apkepkite riebaluose.Batoną išmirkykite piene ir nuspauskite. Sumalkite batoną, sudėkite svogūnus, prieskonius, kiaušinio trynį ir galiausiai - plaktą baltymą. Masę pagardinkite prieskoniais ir druska.

Paruoštą mėsą apibarstykite džiūvėsiais, ant jos dėkite įdarą. Tada mėsą apriškite siūlu, apšlakstykite riebalais ir kepkite. Iš pradžių palaistykite vandeniu, paskui atsiradusiomis sultimis.

Patiekite su padažu, kuriame kepė.

Ingredientai

  • Batonas:4 riekės
  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsiai:truputis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Krapai:truputis
  • Muskatas:pagal skonį
  • Petražolės:truputis
  • Pienas:0,5 stiklinės
  • Pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Veršiena:800 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?