Įdaryti jautienos vyniotiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jautieną supjaustyti gabalais, juos išmušti, apibarstyti prieskoniais ir palaikyti apie 1 val. šaldytuve.

Įdaras: svogūnus, agurkus, lašinius, dešrą supjaustyti, įberti prieskonių ir viską gerai išmaišyti.

Įdarą dėti ant mėsos, paskui suvynioti, jei reikia aprišti siūlu, ir apibarsčius miltais, sumaišytais su prieskoniais, kepti karštuose riebaluose kartu su pjaustytais svogūnais. Įpilti šiek tiek vandens ir troškinti ant mažos ugnies uždengtame puode. Kai skystis nugaruos, įpilkite dar verdančio vandens.

Baigiant troškinti supilti grietinę, pagardinti prieskoniais ir šiek tiek pakaitinti.

Ingredientai

  • Dešra:60 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1 stiklinė
  • Jautiena:800 g.
  • Lašinukai:60 g.
  • Mairūnas:pagal skonį
  • marinuotas agurkas:1 vnt.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pipirai:pagal skonį
  • Riebalai:3 šaukštai
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?