Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Recepte produktai nurodyti 1 porcijai.
Jautieną supjaustykite maždaug 50 g. dydžio gabalėliais, išmuškite, į vidų pridėkite įdaro ir suvyniokite cigaro formos vyniotinius. Apvoliokite miltuose ir iškepkite.
Po to užpilkite sultiniu, vynu ir troškinkite 15 - 20 min.
Į stalą patiekite su tuo pačiu padažu, kuriame troškinosi.
Įdaras: slyvas išmirkykite, išimkite kauliukus ir supjaustykite šiaudeliais, pridėkite šiaudeliais supjaustytų virtų džiovintų grybų, šiaudeliais supjaustytų pakepintų riebaluose svogūnų, druskos ir viską gerai išmaišykite.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |