Inkstų troškinys su obuoliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išmirkytus ir apvirtus galvijų inkstus perpjaukite išilgai pusiau, kiekvieną pusę dar į dvi tris dalis, paskui plonais griežinėliais skersai. Griežinėlius pakepinkite įkaitintuose riebaluose, kol paraus. Į tuos pačius riebalus suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pasūdykite, pridekite pipirų, įpilkite stiklinę karšto vandens ir uždengus palengva troškinkite. Baigiant troškinti suberkite miltus, ant viršaus sudėkite skiltelėmis pjaustytus obuolius. Prieš patiekiant sumaišykite su grietine.

Prie troškinio tinka keptos orkaitėje arba keptuvėje bulvės.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Inkstai:400 - 500g
  • Miltai:1 šaukštas
  • Obuoliai:3 - 4 vnt.
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Riebalai:2 šaukštai
  • Salieras:1 vnt.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žalumynai:Pagal skonį
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?