Greitoji paieška

Ispaniškos dešrelės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiekvieną dešrelę apvyniokite šoninės griežinėliu ir pakepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol šoninė pasidarys traški. Į kepimo indą sudėkite apkeptas dešreles ir griežinėliais supjaustytus svogūną bei morką. Pagardinkite prieskoniais, pipirais, druska ir supilkite kečupą. Kepkite apie 1 val. vidutinio karštumo orkaitėje.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Kečupas:100 g.
  • Kiaulienos dešrelės:6 vnt.
  • Morkos:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • prieskoninis žolių mišinys:1 šaukštelis
  • Šoninė:6 griežinėliai
  • Svogūnai:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?